Gebruiksaanwijzing


Om de beste absorptie te verkrijgen is het belangrijk om de spray op de juiste wijze te gebruiken. Voor het gebruik de spray rustig schudden. Bij het eerste gebruik van een spraybuisje pomp 6 8 maal om het natuurlijke pompje te activeren. Spray direct in de mond, bij voorkeur tegen de binnenzijde van de wangen of verhemelte en liever niet op of onder de tong. Mocht er enig overschot zijn slik het dan gewoon door.

Tenzij anders vermeld op het etiket, is de geadviseerde dosering 2 pufjes, 1 tegen de linker en 1 in de rechter binnenzijde van de wang en dit 4 maal verspreid over de dag. In totaal 8 pufjes.

Je kunt de spray op ieder moment van de dag innemen, maar het is aan te raden na de maaltijd even te wachten met sprayen, omdat het enige minuten duurt voordat het mondslijmvlies weer schoon genoeg is voor optimale absorptie.

De informatie op deze website en de VitaMist producten zijn niet bedoeld ter diagnose, behandeling, preventie of genezing van enige aandoening. Vraag altijd jouw arts of professioneel behandelaar om advies m.b.t. vragen over medische aandoeningen of symptomen.